Uhh, ce videoclip genial!! Pur şi simplu este cel mai frumos număr pe care l-am văzut vreodată la un show de talent. Vă sfătuiţi să vă răpiţi patru minuţele din timp pentru a-l urmări. Credeţi-mă, vă va marca.

Şi acum, iată interpretarea mea.

Pur şi simplu, actorii (oameni cu adevărat talentaţi!!) dansează pe ritmul unei melodii cu adevărat superbe, relatând cursul vieţii unei familii.

Prima dată, cei doi tineri se cunosc, urmând să se îndrăgostească (frumos decorul, cu acel castel şi inima aceea), iar mai apoi să se căsătorească, în faţa unei biserici. Urmează să plece, probabil în luna de miere, pentru ca mai apoi să avem o imagine cu adevărat superbă a mămicii, având în braţe un copil, stând în faţa unui cărucior.

Şi totuşi, când viaţa părea atât de frumosă, bărbatul îşi ia la revedere de la soţia sa, urmând să plece în armată. Cu avionul, el ajunge cel mai probabil in Afghanistan (cămila şi palmierul, simbolurile acestui stat), unde, în timpul unui război, este împuşcat.

Urmează apoi momentul cel mai plin de tensiune, dar şi modul în care se termină videoclipul, cânt soţia bărbatului împuşcat, alături de fata ei, care între timp creşte cât să fie considerată o domnişoară, merg la mormântul bărbatului, pentru a-i depune flori.

Din punctul meu de vedere, aceste este cel mai emoţionant videoclip văzut vreodată pe youtube. L-am revăzut de zeci de ori şi încă sunt total captivată de câtă emoţie pot transmite acei oameni, atât de talentaţi.

Jos pălăria în faţa lor! Merită cu adevărat tot respectul!

Dar în spatele lor, stă o adevărată poveste de viaţă, din care noi oamenii, avem multe de învăţat. Dar mai adânc, în spatele acestei poveşti stă un mare adevăr.

Vizionare plăcută!!