Mai multe în categoria About Miki.

Am actualizat și reactualizat postul ăsta de zeci de ori. În fiecare an simt că sunt altcineva, că mereu mă definește altceva, că viața se schimbă și mă schimbă și pe mine. Mi-am zis mereu să nu mă las influențată de societate, oare am reușit? Nu știu cât de mult mai sunt eu cu adevărat.

Dar ideea e alta. În fiecare an am încercat să zic cine sunt și ce-mi place să fac. Dar acum cred că asta nici măcar nu contează. Cred că nimic nu mă definește mai bine decât o fac posturile. Sentimentele mele turnate într-o tavă și servite pentru mii de oameni. Uneori mă întreb de ce nu le țin doar pentru mine.

În fine, cred că asta se numește maturizare. Momentul în care nu mai vrei să le spui tuturor cine ești și începi să vrei să le arăți.

Așadar, n-o să găsiți pe aici decât posturi vechi, din vremurile demult apuse, care să vă direcționeze puțin spre persoana mea. Dar pe acest blog nu stă persoana mea, ci sufletul.

Ambiția din mine nu m-a lăsat să renunț la blogul ăsta și cred că nu mă va lăsa niciodată. Și cred că atâta timp cât el există, continui și eu să trăiesc prin ochii unor cititori care apreciază ceea ce fac.