Dacă o să avem personaje noi în mai toate serialele care încep în toamnă, de ce să nu avem și în celebrul TVD ?

Producătorii nu au vrut să dea prea multe detalii despre rolul său, mai ales că în cărțile “Jurnalele Vampirilor” care reprezintă sursa de inspirație a serialului nu prea sunt informații despre acest personaj.

Nu știm cât o s-o vedem pe simpatica Grace Phipps (photo) în TVD, se pare însă că își va face apariția din episodul 2 al sezonului 4 care începe în toamnă aceasta; de asemenea se pare că prin ea, Elena va câștiga încă un aliat și în același timp o bună prietenă.

Deși în povestea reală prezentată în cărțile lui L.J Smith, Meredith Fell este cea mă bună prietenă a Elenei, se pare că producătorii au decis din nou să schimbe puțin lucrurile, sau cel puțin să le amâne, fiindcă în acest sezon 4, Grace Phipps care va juca rolul lui April, va fi așadar una dintre persoanele cele mai apropiate de Elena.

April este o fată cu o frumusețe izbitoare, care abia a ajuns în Mystic Falls și care nu știe prea multe despre fenomenele supranaturale care au loc acolo.

Din modul în care se petrece acțiunea, se pare că producătorii vor lăsa să se înțeleagă că April îi cunoaște pe Elena și pe Jeremy de mai mult timp și se întoarce astfel în oraș după o perioadă mai îndelungată.

Nu s-au dat prea multe informații despre locul de unde vine April și care este exact scopul ei, producătorii spunând că ne vor lăsa să descoperim singuri și că s-ar putea într-un final să aflăm că și April are ceva de ascuns.

Ar mai fi de menționat că Grace Phipps a mai jucat și în The Nine Lives of Chloe King unde a avut unul dintre rolurile principale fiind apreciată pentru interpretarea ei.

_____________________________

Sursa: Kafediem.com