După cum bine știți, și în acest an actorii din binecunoscutul serial The Vampire Diaries au participat la Comic-Con și nu ne-au dezamăgit nici de data asta. Convenția a început cu un Sneak-Peek, cu o revizuire a celor 3 sezoane, terminându-se cu niște scene picante dintre Stefan și Damon, bineînțeles, din primul episod din sezonul 4. Din păcate, nu am reușit să o vedem pe Elena ca vampir, acesta fiind cel mai mare secret al serialului până când va începe pe 11 octombrie. Totuși, puteți viziona aici videoclipul:

http://www.youtube.com/watch?v=30IClPTaP_A&feature=player_embedded

Până când vom mai descoperi noutăți, vă pot încânta cu prima poză oficială pentru sezonul 4. M-am asigurat că nu este fan-made și, sincer, este destul de interesantă.

În plus, Corinutza ne-a mai oferit un videoclip care, credeți-mă, este geniallllll! Mulțumim mult, Corinutza!

http://www.youtube.com/watch?v=L_r-iYy-3dU&feature=my_liked_videos&list=LLC2Vq1Y4ZF81NOKZrvdio0A

Știrile care le-am aflat în parcursul acestei veri sunt:

1. Elena va alege viața eternă, ea devenind vampir în primul episod.

2. Stefan va fi foarte nefericit acest sezon datorită faptului că se crede vinovat pentru moartea Elenei.

3. Klaus va sta 2-3 episoade în corpul lui Tyler, Joseph Morgan(Klaus) întorcându-se rapid în seria.

4. Nina Dobrev va juca 3 roluri acest sezon: Elena, Katherine și Tatia (Petrova Originală), ultimele două apărând în a doua parte a serialului. Katherine, fiind încă în radarul lui Klaus,va sta departe de el până când acesta nu va mai fi o amenințare pentru ea.

5. Elena își va aminti despre Damon, el fiind cel care a cunoscut-o pentru prima dată, dându-i niște bătăi de cap.

6. Vor mai fi și în acest sezon multe momente Delena!!! 

7. Elena, până la urmă, va sta o perioadă cu Stefan, acesta despărțindu-se de ea pentru că nu mai poate suporta faptul că, de fiecare dată când e cu ea, Elena se gândește la Damon.

8. Elena va căuta alinare la Damon, dar acesta devine Damon cel pe care îl știam în sezonul 1, săturându-se până peste cap să fie un băiat bun, să facă ce îi spune toată lumea și, văzând și el că Elena nu se poate decide, hotărăște să nu aibă o relație cu ea și se va refugia în sânul unei fete. Oare va fi un caracter nou, om sau vampiriță? Dar merită și el să fie fericit, nu?

9. Trio-ul legendar Stefan, Elena și Damon nu se va destrăma nici acest sezon, Elena fiind mai confuză decât niciodată.

10. Alaric va mai apărea de câteva ori ca fantomă.

11. Klaus va fi supărat pe Rebekah pentru că i-a distrus ultima șansa de a creea hibrizi, dar vom vedea momente adorabile frate-soră între ei doi, Elijah apărând și el în acest sezon.

12. Matt va avea un rol important în acest sezon, fiind practic ultimul om normal, acesta consolând-o pe Caroline după presupusa moarte a lui Tyler. O să vedem și în acest sezon câteva momente dintre ei doi, dar nimic mai mult.

13. Stefan, fiind practic ,,distrus” acest sezon, fără Elena și legătura dintre fratele său fiind ruptă tot din cauza ei, vinovăția punând stăpânire pe el și pe gândurile sale, reușește să-și revină cu ajutorul lui Caroline, ea găsindu-și alinarea în el și viceversa, devenind cei mai buni prieteni, ea fiind noua Lexy a lui Stefan.

14. După cum v-am spus, Damon este posibil să aibă o iubită nouă, dar ,de asemenea, se zvonește că și Stefan va avea una, chiar Paul Wesley (Stefan) și Candice Accola (Caroline) menționând acest lucru într-un interviu. Și de ce să nu fie chiar vampirița blondă care are grijă de el? Cine știe? Vom vedea…

15. Bonnie se va confrunta cu noile ei puteri întunecate, devenind stăpână pe ea, reușind să facă tot ce îi stă în puteri să o ajute pe Elena în noua ei viață.

16. Și, în final, apare un nou trio, totuși nu la fel de răvășitor ca cel care a marcat acest sezon, el fiind format din Caroline, Klaus și Tyler, și ea la rândul ei, pe lângă Elena, trebuind să facă o alegere. Dar să sperăm că nu îi va chinui pe ei doi cum a făcut Elena cu Stefan și Damon.

________________________

Sursa: Kafediem.com

Mulțumim lui Russian Kitty pentru site-ul oferit!