Să vedem ce a mai spus Julie Plec despre sezonul 4 din “The Vampire Diaries”:

7. Hai să vorbim despre pactul pe care l-a făcut Bonnie cu Klaus.

Este vorba despre aceași vrajă care a fost capabilă să îl pună pe Klaus în corpul lui Alaric și pe al lui Esther în al Rebekăi.

8. I-am văzut corpul lui Klaus arzând ca al lui Michael și Finn, deci mă gândesc că va renaște și îl vom vedea și în sezonul următor.

Nimeni nu spune că a fost ars definitiv. Vom vedea ce se întâmplă cu el.

9. Damon, Stefan și Caroline chiar fac parte din linia lui Klaus?

Da, ăsta e adevărul.

10. Înainte să vorbim despre Klaus ca fiind Tyler, aș vrea să vorbim despre momentul în care Tyler și Caroline au hotărât să plece împreună. Eu aproape că am plâns în acel moment, dar nici nu știu de ce.

Ooh, da! Am iubit acel moment. Ceea ce încercam noi să facem, este să producem niște artificii. Să îi facem pe oameni să se simtă ca și cum ar fi aici, cu noi. Să simtă aceleași emoții pe care le simțim și noi. Ideea de fugă pentru a scăpa de pericol are așa un “Escape From Witch Mountain”. Eu iubesc scena pentru entuziasmul care se simte în glasul lor. La urma urmei, sunt doar doi adolescenți care visează la o aventură împreună, care din nefericire, se va opri pe la jumătatea drumului

11. Deci ce se va întâmpla cu ei în următorul sezon? La ce se va gândi Caroline?

Prima dată se va simți șocată și probabil uimită, dar de asemenea confuză când va descoperi că tot ceea ce vrea Tyler este o simplă aventură. Iar apoi va fi- scuzați-mi limbajul- al dracului de nervoasă pe Tyler, chiar dacă de fapt, în interiorul corpului este Klaus. Ea nu știa asta, deci va fi cu atât mai mult amuzant [râde]. Vom vedea și cât va rezista joaca asta a lor.

12. Asta chiar va fi amuzant. Dar Consiliul știe ce sunt cei doi.

[Râde] Oh, da, ei știu. Pe asta ne vom și concentra în primele câteva episoade. Consiliul știe deja prea mult și trebuie să ia inițiativa împotriva lor. Plus, ei vor mai acționa și împotriva vampirilor care s-au mutat în oraș, fără voia lor.

Mai adaug, mâine!