http://www.youtube.com/watch?v=Ref09sTum7s&feature=player_embedded

Klaus e bestialllll aici !

Revenind totuși…

Haideți să vadem ce a spus Julie Plec despre sezonul 4:

1. Își va continua Elena tranzicția?

Cu siguranță o va face. Nu se va gândi nici o clipă asupra acestui fapt.

2. Știa Elena că Meredith îi dăduse sânge de vampir în momentul în care i-a spus lui Stefan să îl salveze pe Matt prima dată?

Aceasta este o întrebare la care veți găsi răspunsul în sezonul viitor.

3. Și doar ca să ne asigurăm: Matt va supraviețui, așa-i?

După tot ce a făcut, supraviețuirea lui Matt e că un premiu. Ar fi prea tragic să moară.

4. Hai să vorbim puțin despre dialogul dintre Elena și Damon. Ea i-a spus lui că îl va alege pe Stefan, dacă va fi nevoită să o facă. A fost nevoită și a făcut-o. Discursul de la revedere a fost foarte emoționant.

Am tot spus pe parcursul sezoanelor că Stefan va fi alegerea Elenei în aproape orice situație. Stefan o completează mai bine, o face să se simtă altfel. În plus, prima iubire nu se uită niciodată. Și totuși, ea parcă este născută să fie cu Damon. Iar ceea ce a spus ea, pe parcursul celor trei sezoane este în totalitate adevărat: chiar și când Stefan a fost acel vampir rău, ea nu a încetat să îl iubească. Așa că, spunându-i la revedere lui Damon a fost cel mai înțelept lucru pe care l-a făcut. Acum, cine știe ce se va mai întâmpla? Nu spun că îi va da cu piciorul pentru totdeauna lui Damon, pentru că nu va fi așa. Deja viața ei este complicată, întoarsă cu susul în jos și numai Dumnezeu știe care frate o merită mai mult. Până la urmă nu sunt chiar doi frați cu două puncte de vedere diferite, cum am lăsat să se creadă în primele trei sezoane. Asta pentru că de fapt, Damon a salvat-o pe Elena primul, ceea ce înseamnă că mai are acea picătură de sânge de uman. Țin să spun că în sezonul patru cei doi frați nu se vor mai înțelege așa bine. Totuși relația lor va fi prezentată rând pe rând în sezonul patru.

5. Elena i-a spus lui Damon că probabil alegerea ei ar fi fost alta dacă l-ar fi întâlnit pe el primul. Totuși, Damon a întâlnit-o primul, dar a constrâns-o să uite întâlnirea, pentru ca nimeni să nu afle că el este în oraș. Devenind vampir, ea își va aminti asta. Cum va reacționa?

Damon are deja o colecție cu persoane pe care le-a făcut să uite anumite lucruri. Dacă este un lucru pe care îl știm cu toții despre regulile vampirilor, acela este că dacă mori și te transformi în vampir, toate amintirile revin în mintea ta. Deci, vor fi câteva noi informații care vor fi introduse în mintea Elenei, informații care vor fi prezentate încă din primul episod al sezonului 4. Ăsta va fi și momentul care o va încurca mai mult pe Elena. Îi va fi greu să se obișnuiască cu atâtea informații care îi intră pe sub piele fără permisiunea ei și care, până la urmă, oferă o șansă în plus echipei Damon& Elena. Și bineînțeles că aceste noi informații se vor revărsa și peste relație ei cu Stefan. Dar totuși, ea deja i-a spus “da” lui Stefan, așa că are câteva noi obligații față de el. În plus, îl iubește. Așa că în primele câteva episoade ale sezonului 4 îi vom vedea împreună, ca un cuplu.

6. Spui că deși alegerea este făcută, ea nu este neapărat finală. Ăsta este un motiv de bucurie pentru fanii ambelor părți, corect?

Nu, nu. Cu siguranță fanii nu vor fi mulțumiți doar cu atât. Vor fi mulțumiți abia când perechea lor va fi împlinită, total. Dar trebuie să știți că sfârșitul luptei dintre cele două perechi va însemna și sfârșitul seriilor și nu-mi doresc asta. Așa că, Elena va mai avea multe lucruri de înfruntat. Suntem abia la jumătatea poveștii, iar mica eroină a făcut o alegere care nu îi va schimba neapărat viața. Cum am spus, nu e ceva de durată. Per total, întrebarea cu care s-a terminat sezonul 3 a fost “De ce e el mai bun pentru ea?”, iar răspunsul va apărea clar în sezonul 4. Elena, ca persoană, va continua să evolueze și să se schimbe. La fel cum vor face și cei doi băieți și sentimentele lor pentru ea. E un maraton, nu un sprint!

Interesaaaaant!