Nici nu știu cu ce să încep. Sunt multe de spus. Ok, să începem:

1. Am găsit pe un site, de curând, că între Caroline și Tyler vor apărea ceva probleme, așa că relația lor nu va merge prea mult. De aici rezultă că Caroline va încerca să se refugieze în brațele lui Klaus. Se anunță câteva scene absolut geniale cu cei doi și se pare că tot restul sezonului va decurge în acest mod.

2. Se vorbea despre o întoarcere a lui Katherine. Da, asta este adevărat. Se pare că ea va reapărea în episodul 20 și va avea ceva efecte asupra celorlaltor personaje.

3. Cea mai mare problemă a sezonului o reprezintă Shane. Este foarte posibil ca acesta să mintă mai mult decât se crede de fapt, pentru că un reporter de la CW declara că nu există o anumită persoană în studio care să fi primit rolul lui Silas, așa că e probabil ca acest personaj să nu fie tocmai real.

4. Dacă vă era dor de Hayley, ar trebui să vă bucurați. Ca și Kath, și ea se va întoarce în acest sezon, dar rămâne încă un mister în ce episod și cu ce scop…

5. Marea problemă este dacă Elena e întradevăr îndrăgostită de Damon, sau la mijloc e doar legătura de supunere. În realitate, aceleași surse spun că sentimentele Elenei pentru Damon sunt reale și că nu contează dacă această legătură va fi ruptă. Ea va continuă să îl iubească pe Damon.

ȘI ACUM CEVA FOARTE INTERESANT!

6. Se pare că tratamentul (the cure) aduce înapoi doar oamenii morți. Nu există un tratament pentru vampirism. Asta înseamnă că vom revedea ceva oameni de care ne e dor înapoi în serial. (SPER SĂ FIE ALARIC ȘI JENNA!)

7. Dacă credeți că între Bonnie și Jeremy nu mai e nimic, în realitate vom mai vedea ceva faze drăguțe cu ei. Ba chiar, spre finalul sezonului, se preconizează că cei doi vor rămâne împreună.

8. Elijah se va întoarce și el în serial, în episodul 16, dar se pare că doar pentru puțin timp. Totuși, de la episodul 20 încolo, îl vom avea prezent aproape în permanență în serial.

9. O nouă reuniune Damon-Elena-Stefan va avea loc. Așa că, în episodul 15 îi vom vedea din nou împreună, făcându-și chiar un plan.

10. Cea mai mare problemă a întregului sezon a fost dacă Damon moare sau nu. Aceleași surse spun că întradevăr, Damon va muri la mijlocul acestui sezon (episodul nu este încă sigur), dar el se va întoarce cu siguranță înapoi în Mystic Falls! Și mai important este că, spune o altă sursă, Ian Somerhalder (Damon S.) a semnat cu echipa TVD pentru șase sezoane, așa că prezența lui nu ne poate oferi dubii.

Sper că v-au plăcut. Dacă aveți și voi alte noutăți, împărtășiți-le cu noi.