Elena’s POV:

Eu sunt Elena Gilbert. O fată de nouăsprezece ani, care are tot ce își dorește. Părinții mei sunt cei mai tari oameni. Mama, femeie de succes și tata, om de afaceri. Fratele meu, Jeremy își pierde vremea numai prin cluburi și este probabil cel mai rebel băiat pe care îl cunosc. Nu cred că viața mea ar avea sens fără ei.

Iar iubitul meu -că toate fetele drăguțe au un iubit- este Damon Salvatore. Un vampir de aproape două sute de ani, extrem de drăguț și frumos. Normal că e frumos, doar nu era cu mine dacă era urât. Caracterul lui puternic și sensibilitatea lui sunt cele mai puternice atuuri. Îl iubesc foarte mult, iar viața mea ar fi plictisitoare fără el.

Lumea mea este una roz, fără durere sau suferință. Nu știu ce-s alea, nici nu vreau să aflu. Mi-am ridicat de mult standardele, astfel încât să nu las niciun băiat să mă rănească. Și nimeni nu o va face.

Cea mai bună prietenă a mea este Katherine Petrova, iubita fratelui lui Damon. Adică cumnățica mea. Am o familie foarte tare, nu?

Katherine’s POV:

Eu sunt Katherine Petrova. O tânără de douăzeci și unu de ani, femeie de succes și un om bine stabilit în afaceri. Prietenul meu, Stefan Salvatore este un bărbat foarte chipeș, care știe să mă satisfacă. Viața lui este un infern fără mine, știu asta. Și a mea fără el, cred.

Sunt o fată foarte rebelă, nu las pe nimeni să mă calce în picioare. Iar caracterul meu de invidiat mă ajută de foarte multe ori. Sunt sensibilă și delicată (asta mă ajută să obțin ce vreau!).

Stefan înseamnă mult pentru mine. Da, e un vampir de vreo două sute de ani, dar cui îi pasă? Mie nu.

Cea mai bună prietenă este Elena Gilbert, cumnățica mea, adică iubita fratelui lui Stefan.