Damon se năpusti asupra unei brunete, pe care o lăsă lată la pământ. Imediat după aceea, merseră în pădure, unde Stefan străpunse cu ușurință gâtul a două veverițe.

-Stefan, grăbește-te! Ne așteaptă fetele.

Ceea ce nu știau ei era că nu erau tocmai așteptați. Mai mult, fetele și-ar fi dorit ca ei să mai întârzie.

În club, distracția era mare. Fetele se delectau cu toți băieții, iar muzica le curgea prin vene. Când cei doi frați intrară în club, rămaseră șocați. Elena se săruta pasional cu Elijah, în timp ce Katherine îl savura din priviri, mangâindu-l seducător pe Klaus.

Damon își puse instinctiv mâna la gură, iar Stefan scoase un țipăt pierdut. Se uitară unul la altul, nevenindu-le să creadă ce văd. Rămaseră în pragul ușii, sperând că tot circul urma să se termine curând, dar nu era așa. În mai puțin de douăzeci de secunde, cele două fete făcură schimb de parteneri, distrându-se în continuare la maximum.

Damon ieși din club, încercând să își revină afară. Stefan îl urmă, punându-i mâna pe umăr, fără să scoată o vorbă. Îl privi dezamăgit, simțind aceași durere ca și el. Damon se întoarse brutal, țipând deodată:

-Mi-a spus că mă iubește. Am crezut-o! Lacrimile șiroiau pe obrajii lui umezi. Îl durea chiar și să vorbească despre asta. Își simțea sufletul spintecat în milioane de bucățele, ca și cum cineva i-ar fi înfipt o țepușă în ea. Îl durea. Atât de rău.

-Știu, frate. Simt la fel. Mi-a spus, am crezut-o, am crezut că relația noastră e… spuse Stefan, oprindu-se. Nu știa cum să continue. Nu știa cum să-și stăpânească emoțiile care îi cuprindeau sufletul. Știi ce? O să mă duc chiar acum ca să lămuresc asta! țipă el și se îndreptă spre intrarea în club.

-Stefan, nu! spuse hotărât Damon. Am un plan mai bun. Vreau să aflu dacă sunt în stare să ne mintă. Vreau să văd dacă au ceva de spus. O să o întreb pe Elena dacă mă iubește. O să o rog să-mi spună sincer. Nu o să-i spun că am văzut asta. Nu.

-Damon, începu Stefan, dar se opri când realiză că avea dreptate. Știi ce? E mai bine așa.

Stefan îl împinse bărbătește pe Damon și intră în club. Katherine era lângă Elena, își terminaseră circul.

-Probabil că ne așteaptă! spuse Damon pierdut.

Elena îl zări și se năpusti asupra lui.

-Damon, iubitule, te-ai întors!

Lui nu îi venea să creadă. Cum putea fi atât de prefăcută? Cum? Dar avea să lămurească asta.