Elena coborî scările în spirală și își întinse mâna, care fu rapid prinsă de Damon. O sorbea din priviri și avea de ce. Rochia ei neagră stramptă îi evidenția formele, iar părul buclat căzut pe spate ușor îi punea fața mică și rotundă în evidență. Se sărutară intens, chicotind pe sub mustăți.

-Mergem? o întrebă Damon, zâmbind copios.

-Cu tine, oriunde! zâmbi și ea și îl luă de mână, îndreptându-se spre ușă.

-Vă așteptăm la mașină! țipă Damon, iar Stefan dădu din cap.

Părea tot mai nerăbdător. Ce dura atât?

Tocul pantofilor ei răsuna pe scările din lemn. Părul drept îi atârna ușor pe spate, iar rochia de un roz pal se asorta perfect cu accesoriile și gentuța primită cadou de la el.

-Femeile… fu tot ce putu să mai spună Stefan, absorbit de imaginea ei.

Ea doar îl prinse de mână, sărutându-l apoi nebunește.

-Damon și Elena ne așteaptă în mașină. Mergem?

Katherine zâmbi și îi făcu cu ochiu. Merseră la mașină și îl lăsară pe șoferul lor, Klaus să îi ducă la restaurantul unde urmau să își petreacă cea mai frumoasă noapte din viața lor.

*

Băuturi tari, muzică la maximum, adrenalină puternică, săruturi pasionale, alcool la discreție, iubire maximă, fluturași în stomac, dragoste plutitoare, dansuri senzuale, muzică elegantă și lentă, atmosferă plăcută, luminițe de club, tocuri răsunătoare, parfumuri puternice, teribilism puternic, bărbați de gală și niște iubiți frumoși. Oare își mai puteau dori ceva de la viață cele două fete? Chiar dacă este impresionant, răspunsul este da. Și urma să obțină.

-Damon… spuse Elena printre săruturi, știi că te iubesc?

Damon doar o săruta mai departe, pierdut în buzele ei atât de senzuale. Pieptul ei se unea perfect cu al lui, atingându-se până la extrem. Senzații noi îl cuprindeau pe Damon, în timp ce Elena cunoștea pentru prima oară adevărata dragoste.

Katherine își mută săruturile pasionale de pe buzele lui Stefan pe gâtul acestuia, făcându-l să geamă de plăcere.

-Te iubesc! șopti ea ușor, lăsându-și corpul să se lipească amenințător de pieptul lui.

Damon se dezlipi de Elena, o dată cu Stefan. Amândoi se priviră și, cu puterea lor de vampir vorbiră prin gânduri:

“Am nevoie de o partidă de vânătoare. Stomacul meu nu mai rezistă”.

Stefan dădu din cap și îi zâmbi lui Katherine cu subînțeles. Elena afirmă de asemenea, când realiză unde urmau să meargă și se apropie de Katherine, zâmbind pe sub mustăți.

-E seara noastră norocoasă, amico! zâmbi ea și îi făcu cu ochiu.

-Adevărul e că vreau distracții noi. Ce zici de tipul de acolo?

Elena zâmbi din nou, chicotind ușor.

-Iar pentru tine, șoferul! clipi ea fericită.

Elena se năpusti asupra lui Elijah, un tânăr vampir, irezistibil la frumusețea ei, în timp ce Katherine îl alese pe Klaus, fratele acestuia. La urma urmelor, erau obișnuite să împartă frați.

Noaptea se transformă deodată în tot ce își doreau, împărțindu-și fiecare trupul cu un alt bărbat, pentru că unul ajunsese să le plictisească. Așa că, iubiții de rezervă urmau să le ajute să se simtă bine, până când adevărații iubiți aveau să apară. Totul era să nu vină prea devreme. Dar fetele erau deja experte în asta. Așa că, ce li se putea întâmpla?