-Ce dracu faceți voi doi aici? o auzi Damon pe Katherine strigând. Oftă și își luă o secundă ochii de la Elena pentru a o vedea pe Kath. Purta o rochie lungă, turcoaz, iar părul îi cădea ușor pe umeri, în bucle.

Damon zâmbi și își aruncă din nou privirea către Elena. Apoi, își dezlipi mâna de a ei, ieșind grațios din lift. Nu știa cum să răspundă. Vroia doar să îi spună prin semne: “De ce nu mi-ai spus că ai o asistentă atât de superbă?”. Tot ce spera era că viitoarea lui soție să fie destul de inteligentă să înțeleagă situația. Katherine își mușcă buza și îl invită din semne să între în biroul ei, imediat ce deschise ușa. Damon o luă în brațe pe Elena și o puse pe canapeaua din biroul lui Kath. Kath ieși din birou, închizând ușa în spatele ei. Plecă în baia ei personală, unde aruncă cu pantofii din picioare în perete, rupându-le tocul. Era plină de furie, dar totuși raționa. Se gândi logic la singurul motiv pentru care Damon ar fi fost cu Elena în brațe. Asta era! Elena leșinase și el o prinse. Asta era!

“Nu ai de ce să fii geloasă!” gândi ea.

Se uită la reflexia ei în oglindă. Se bucură să vadă o femeie frumoasă. La urma urmelor, erau atâția bărbați care o vroiau. Se bucură că îi putea avea pe toți. Katherine Petrova îi putea avea pe toți!

“Până aici, toate bune!” gândi ea. De altfel se putea aruncă în brațele lui Elijah Smith, iubitul ei de weekend.

“Ești atât de bună!” se mândri ea. Avusese două relații și nimeni nu își dăduse seama. În fine, Elijah știa că ea urma să se mărite cu Damon, dar acceptase ideea, trăind cu Katherine o aventură superbă. Luă o gură de aer și se autoîncurajă, dându-și seama că Damon nu va afla niciodată de Elijah. Iar dacă va afla, urma să i-o întoarcă cu ceea ce făcuse și el cu Elena. Se întoarse pe călcâie, ieși din baie și se duse țintă către biroul ei.

Nici nu așteptă să zică ceva, că Damon și începu:

-Elena a leșinat! Era foarte obosită și se simțea foarte rău. Vroiam doar să o ajut!

-Mi-a fost dor de tine, iubitule! începu Kath, parcă neauzind ce spusese Damon.

Damon nu îi răspunse. O îmbrățișă puternic. Da, simțea ceva pentru el. Kath era prima lui dragoste. Și în fiecare clipă în care erau împreună, îi venea să o sărute non-stop. Asta înseamnă iubire, nu? Totuși, se simțea vinovat pentru ceea ce făcuse, așa că se întoarse la subiect:

-Știi că asistenta ta s-a simțit rău toată ziua?

-Se simte rău de două săptămâni încoace! răspunse Kath resemnată. Nu-ți face probleme pentru ea. O să chem un doctor, iar noi doi vom pleca. Am o surpriză pentru tine.

-Kath, nu o putem lăsa aici!

-De ce? Îți pasă de ea? țipă Kath. Ok… hai să o ajutăm! spuse Katherine, simțindu-se rușinată.

Chiar atunci Elena își deschise ochii.

-Unde sunt? Tot ce își amintea era că rămăsese singură în lift cu Damon.

-Ai leșinat! răspunse Damon, apropiindu-se de ea.

-Îmi pare rău! spuse Elena și se ridică, gata să iasă și să-i lase pe cei doi împreună.

-Hei… hei, stai jos! îi spuse Damon, așezând-o lângă el.

-Elena, ți-ai găsit cel mai nepotrivit moment să leșini. În plus, nici nu mi-ai ascultat ordinele. Ți-am spus să îl iei pe soțul meu de la aeroport și să-l duci în cel mai scump hotel, nu să-l aduci aici. Dar tu nu știi să îndeplinești niște ordine simple! țipă ea atât de tare încât Damon se gândi dacă o mai văzuse vreodată de când erau împreună atât de rea cu cineva.

-Katherine, calmează-te! o îndemnă Damon, mergând lângă ea și punându-și mâna pe umărul ei. La cât de frumos ești îmbrăcată, pot paria că ai plănuit o petrecere de bun venit.

-Da.. Scuze, am fost atât de stresată că am și uitat.

-Ăsta nu e un motiv bun să te porți atât de urât cu angajații tăi! zâmbi Damon, sărutând-o apăsat.

-E obișnuită cu asta! zâmbi Katherine.

-Iubito, dă-i o pauză. E destul de obosită.

-Nici vorbă. Trebuie să vină la petrecere. Nu îmi pasă cât de obosită este.

-Nu vă faceți probleme, doamnă Petrova. Sunt ok. Pot participa la petrecere.

-Nici nu mă gândeam că nu! spuse ea. Acum du-te și îmbracă-te.

Elena păși în lift și coborî la etajul 1. Se simțea rău, dar nu putea rata pentru nimic în lume petrecerea la care urma să îl vadă din nou.