Planul lui Katherine era unul foarte curajos. E drept, aveam un atu. Chiar două. Nu numai că aveam cheia care deschidea coșciugul lui, dar Katherine făcuse rost de o informație prețioasă. Știa unde se afla coșciugul lui Matt.

-Mergem? întrebă Damon.

A urmat un drum lung, vreo 500 de km până în orașul numit “Notherland”. După informațiile lui Kath-căci așa îi spuneam de când devenisem prietene- aveam să-l găsim pe Matt într-o fântână. Păcat că nu știam în care. Am căutat mai bine de 2 ore, până când l-am găsit. Băieții au cărat coșciugul până la mașină și apoi ne-am întors în Mystic Falls.

-Mă duc după cheie! anunță Stefan.

Damon pusese coșciugul în mijlocul casei și îl aștepta pe Stefan cu cheia.

-Unde dracului este cheia, Damon?

-Ești prost, frățioare? Unde ai pus-o. În dulapul din camera mea.

-Nu mai e! zbieră Stefan. Cineva a luat-o.

-C-c-ceeee? am întrebat eu. Cine să fii intrat în casă? Căutați-o bine.

-Nu vă obosiți! se auzi o voce din bucătărie. Vicky stătea în fața mea. Mersi pentru cosciug, Kath. Chiar nu mai aveam timp să îl iau. Vedeți voi, copii, Katherine v-a mințit. Pentru a doua oară. Ciudat, nu? De fapt, v-a distras atenția ca eu să pot lua cheia. Acum chiar va trebui să vă omor. Îmi pare rău pentru voi, trebuie doar să înțelegeți că nu te poți pune cu o regină.

Nu am mai avut timp să reacționăm. O durere imensă ne-a cuprins corpul, o durere care nu ne lăsa să ne mișcăm. Apoi, Katherine ne-a mușcat pe toți până când tot sângele se scurgea din noi.

Urma să ne întâlnim, toți trei, pentru o viață absolut normală, sus, în CER.

Sfârșit.