Elena s-a întors, uitându-se în jur.

-Hei, știu că e cineva aici. Doar arată-te. Cine-i aici? Damon, tu ești?

-Elena! Elena a sărit.

-Stefan! M-ai speriat.

-Scuze! Am crezut că vi pentru tort. Cu cine vorbești?

-E cineva aici, Stefan. Cineva a scris pe oglindă << Al cui e copilul ăsta?>>

-Nu e nimeni aici. Hmm! Poate e unul dintre invitați. Îi cunoști pe toți îndeajuns de bine încât să ai încredere în ei?

-Da. Toți invitații sunt prieteni buni. În plus, cam toți supranaturalii de aici, care ar fi putut face asta, știu cine e tatăl Carinei. Singura pe care nu o cunosc îndeajuns de bine este Pam, prietena lui Jeremy. Însă tu mi-ai spus că este om.

-Da, este. Am verificat. Cel puțin vampir nu este. Hai să încheiem petrecerea și să-i trimitem acasă. Apoi verificăm. Elena se plimba prin cameră.

-Stefan, nu crezi că e Damon, nu?

-Dacă ar fi văzut-o, nu ar fi întrebat a cui e, ar fi știut cu siguranță. Hai, oricine ar fi, trebuie să fie printre invitați.

Elena și Stefan au încheiat cât de repede au putut petrecerea. Le-au cerut lui Bonnie, Kol, Jeremy, Caroline, Rebekah și lui Tyler să rămână cu ochii pe toți invitații care părăsesc casa.

-Elena, eu nu stau să curăț toată mizeria asta! Tu ai desemnat-o pe Bonnie nașă, ea să te ajute cu curățenia! râse Caroline.

-Ba stai. Nu ca să mă ajuți să curăț, ci ca să vorbim despre ce s-a întâmplat în timpul petrecerii. Toată lumea să aștepte în sufragerie! țipă ea. Mă duc să o duc pe Carina la culcare. Scumpo, spune-le noapte bună tuturor și mulțumește-le că au venit.

-Mulțumesc și noapte bună. Carina a alergat până la Stefan și a continuat. Stephy, îmi spui o poveste în noaptea asta?

-În noapte asta nu pot scumpo. Mami o să vină să te învelească, iar eu o să vin puțin mai târziu să te sărut de noapte bună. Te iubesc, scumpo. Te iubesc până la cer și înapoi.

-Și eu te iubesc, Stephy. Carina l-a sărutat după care a mers spre Kol. Noapte bună, Koly! spuse ea în timp ce îl îmbrățișa. Apoi a luat-o repede pe Elena de mână și a urcat cu ea scările.

-Awww… Koly! Ai o noua poreclă. Acum nu mai poți râde de Stefan, râse Caroline. Apoi s-au îndreptat spre sufragerie.

-Stefan? Cine a făcut asta? Despre asta vreți să ne vorbiți? Jeremy ținea în mână două poze rupte cu Carina.

-Nu Jeremy. Nu despre asta era. Cineva a fost în camera Elenei și a scris pe oglindă <<Al cui e copilul ăsta?>>. Elena crede că e Damon, dar eu nu prea cred. Adică, uită-te la Carina. Este un Damon în miniatură. Este leită lui. Dacă era Damon, era deja aici, cerând permisiunea să stea cu ea.

Kol apucă imaginile din mâna lui Jeremy.

-Cine a făcut asta trebuie să fie nervos pe Carina. Cum poate fi nervos cineva pe o persoană atât de inocentă?

-Nu știm cine sunt sau ce vor. Tot ce știm este că au fost în casă și mai ales, că au un interes pentru Carina. Dar asta nu e singura problemă pe care o avem. Klaus plănuiește o întoarcere în Mystic Falls. Se pare că el vrea copii hibrizi cu Elena și plănuiește răpirea sa, le explică Stefan celorlalți.

-Aș vrea să merg acasă, ca să mă apuc de niște vrăji pentru protecția Carinei. Având în vedere că noi știm toate astea, putem pleca? Trebuie să mă grăbesc cu vrăjile alea! Pentru protecția Carinei! spuse Bonnie.

-Da, Bonnie. Tu și Kol puteți pleca. Vroiam doar să știți despre vampirul care a fost azi în casă. Sună-ne imediat ce termini vrăjile. Și Kol, mulțumesc din nou pentru veștile despre Klaus.

-Spune-i Elenei că o iubesc și salut-o din partea noastră, spuse Bonnie. La revedere! completă ea și ieși din cameră alături de Kol.

-Nu am nici un motiv să mai stau aici. Nu am nici o treabă cu Elena sau cu Carina. Tyler, du-mă acasă, spuse Rebekah.

-Înainte să pleci… Uite, vrem doar să ne avertizați dacă vedeți orice sau pe oricine dubios. Și, de asemenea, dacă fratele tău te sună sau dacă îl vezi, poți să ne spui, te rog? întrebă Stefan.

-Pentru tine, da. Nu-ți face griji că nu îmi pasă de Elena. Vă voi ajuta mereu atâta timp cât stă departe de fratele meu.

-Mersi, Rebekah. Asta înseamnă foarte mult pentru mine! spuse Elena din spatele său. Nu-ți face griji. Nu am simțit niciodată nimic pentru el. Am să fac orice, atâta timp cât mă ajuți să îmi țin fata în siguranță.

-Cred că e timpul să plecăm. Hai Tyler!

-Da, vine acum. Parcă ai fi câinele ei, râse Caroline.

-Caroline, încetează. Nu-i momentul! o certă Tyler. Hai Rebekah. Mersi că ne-ați invitat. Vom fi cu ochii în patru.

-Mersi, răspunse Elena.

-“Mersi că ne-ați invitat” bolborosi Caroline. Nici măcar nu au fost invitați!

-Încetează Caroline. Unde-i Bonnie?

-Ea și Kol au plecat. Ceva despre o vrajă la care ai rugat-o să lucreze. Ar trebui să plec și eu acum. Te iubesc Elena. Și nimeni nu o să se atingă de tine sau de Carina. Dacă ai nevoie de ceva, doar sună-mă, ok?

-Da. Mersi Caroline. Și eu te iubesc! adaugă ea în timp ce o îmbrățișa. O secundă mai târziu Caroline dispăruse.

Elena a realizat repede că în cameră a rămas doar ea cu Stefan. Așa că a întrebat repede:

-Unde sunt Jeremy și Pam?

-Nu știu. Au plecat fără să își ia la revedere. El a găsit aceste poze cu Carina rupte pe podea și ni le-a arătat. A fost ultima oară când i-am văzut. Scuze că le-am spus tuturor ce s-a întâmplat. Nu știu dacă ei mai erau aici când le-am spus despre ce plănuiește Klaus.

-E ok. Probabil era prea mult pentru Pam.

-Elena, plănuiești ceva împotriva lui Klaus despre care ar trebui să știu?

-Stefan, de îndată ce am să știu ce vreau să fac, am să îți spun. Acum însă, trebuie să mă asigur că orice s-ar întâmpla cu mine, Carina va fi ok.

-Știi că vă iubesc și că nu o să permit să vi se întâmple ceva, nu?

-Știu. Noapte bună, Stefan. Ți-aș sune “Somn ușor”, dar nu cred că va fi. Elena s-a ridicat pe vârfuri și l-a sărutat pe obraz. Și noi te iubim, Stefan.

După ce și-a aruncat toate hainele pe podea, Elena s-a gândit să înlocuiască vechile pijamale cu un tricou de-al lui Damon. După ce s-a îmbrăcat s-a băgat sub pătură și a închis ochii. Imediat, muzica porni și ea era în drum spre cer. Imediat ce muzica s-a oprit, a simțit o mână cum îi atinge obrazul. Apoi, cum părul îi este dat de pe frunte și cum în loc de mână, pe obrazul său sunt acum niște buze.
DAMON!