Bonnie’s Pov:

Elena nu știe, dar este datoria mea să îi aduc împreună, acum că am aflat că sunt făcuți unul pentru altul. O să fac tot ce este posbil pentru ca ei să fie împreună, chiar dacă Elena susține că nu îl suportă. Aberații!

Ăsta este și motivul pentru care i-am chemat la mine, în seara asta. O să aibă parte de o surpriză bună. Eh, cu Elena a fost ușor, am convins-o rapid. Cu Damon însă, cu care nu mai vorbisem niciodată, a fost mai complicat. Adică, cred că s-a cam prins că e ceva la mijloc, dar măcar a acceptat.

Am auzit sunete la ușă. Ah, era timpul.

-Intră!

-Bună, Bonnie.

-Bună, Damon.

-Stai, tu chiar ai vorbit serios? Suntem singuri? Ooh, de ce nu mi-ai spus că îți place de mine și vrei să te culci cu mine, că veneam și eu pregătit?

-Damon! De fapt nu suntem singuri. Trebuie să mai sosească cineva din minut în minut.

-Cine mai exact?

-Nu îți pot zice.

S-a uitat ciudat la mine, dar i-a trecut când i-am oferit un pahar de gin.

Trecuseră 20 de minute și Elena nu se zărea.

-Doar o secundă, i-am spus eu și am scos telefonul din buzunar.

-Da? întrebă Elena.

-Ce faci? Hai o dată!

-Sunt chiar la…

“Cling Clong*

-Ușă, continuă ea.

-Și Bonn, ce facem ă..?

Nu a mai continuat. Rămăsese șocată. Îmi părea rău, sau poate că nu.

-El e Damon. Damon Salvatore.

-Știu, a răspuns ea și s-a apropiat de el, dându-i mâna.

-Ea e Elena. Elena Gilbert, i-am spus eu lui Damon.

-Știu, răspunse și el.

Elena’s Pov:

Doamne cât de sexy e. Ce dracu i-a făcut corpului ăluia de arată atât de bine?? Mă holbam la el ca la un prinț, în timp ce el zâmbea ștrengărește. Bonn avea să plătească pentru asta, cu vârf și îndesat.

Damon’s Pov:

Ok, la asta chiar nu m-am așteptat. Se pare că micuța vrăjitoare e o adevărată scorpie. Aa, stai, ea nu știe că știu că e vrăjitoare. La urma urmei cui pe cui se scoate. Ele nu află ce sunt, eu nu spun cine e ea. Mă rog. Elena Gil, cum zicea că o cheamă? Cine era atent la numele ei, când corpul ei era atât de atrăgător? La naiba, Damon! Ce se întâmplă cu tine? Tu nici nu poți fi cu ea. I-ați gândul.

Bonnie’s Pov:

Imediat ce i-am atins mâna, am simțit. E un vampir. Nu îi pot spune Elenei, nu îi pot spune nici măcar lui că știu ce creatură este, pentru că asta ar însemna clar o barieră între ei, iar ei TREBUIE să fie împreună.

Elena mă privea urât, cu o privire care-mi spunea: Vei vedea tu! Dar eu doar mă bucuram, că erau aici. Totuși, oare câte șanse aveau să fie împreună? La urma urmei, un Original și cu un vampir nu cred că pot avea o relație stabilă. Dar ei nu știu ce e celălalt, așa că problema asta dispare complet.

Ne-am petrecut seara la un film și apoi la un joc de cărți. Am avut mereu grijă să stau departe de ei, pentru ca ei să își poată trage priviri pe furiș. Nici nu cred că știau despre ce e filmul, pentru că se holbaseră unul la altul toată durata. Nu că asta m-ar fi deranjat.