-Noapte bună, Damon! i-am spus în timp ce îl sărutam ușor pe buze. A zâmbit.

-Noapte bună, Elena! a răspuns. Apoi s-a întors și s-a îndreptat spre mașină. Am închis ușa după ce am intrat în casă.

-Hei, Elena! m-au salutat în cor Jeremy și Jenna. Am auzit mai multe gloanțe și sunete de bătălie în sufragerie. Probabil că se uitau la un film de acțiune.

-Heii, am răspuns și eu. Mă duc în camera mea.

-Ok, au răspuns, din nou în cor. Am urcat ușor scările și m-am aruncat în pat.

Crick! Mi-am ridicat capul. Crick, am auzit din nou. Sunetul venea dinspre fereastră. M-am ridicat ușor din pat și am privit spre fereastră. M-am apropiat de ea și am deschis-o ușor. Prin crăpătura mică, am văzut o figură. Damon.

-Damon, ce faci? am întrebat eu. A zâmbit. Dinții săi străluceau în întuneric.

-Am vrut să îți atrag atenția, a răspuns el, încă zâmbind. Nu ai văzut, în filmele alea romantice la care te tot uiți, tipi care aruncă cu pietricele în fereastră?

-Ba da, am chicotit. Dar sunt surprinsă că nu ai spart-o.

-Mi-am controlat puterea, Elena. Acum, cobori? a întrebat el.

-Hmm. De ce aș face asta?

-Surpriză. Vi sau nu?

M-am gândit. Pe de-o parte, aș fi putut intra în multe probleme. Pe de cealaltă parte, chiar vroiam să îl văd.

-Am nevoie de ceva? l-am întrebat. El a chicotit.

-Doar tu. Acum, hai odată! Coboară!

-Cum?

-Sari.

-Să sar?

-Nu-ți face griji. Te prind eu. Am luat o gură de aer și am ieșit pe fereastră. Mi-am închis ochii, și… am sărit. Două secunde mai târziu, am simțit două mâini cum mă țineau. Ți-am spus eu! mi-a șoptit el. Mi-am dat ochii peste cap.

-Da,da, i-am răspuns eu în timp ce coboram din brațele lui. Unde mergem?

-Aici, a răspuns el simplu. Am privit spre locul pe care mi-l arătase și am zâmbit. Acolo se afla o pătură de picnic, cu un sistem de muzică, un coș de picnic și muulte bunătăți,plus șampanie, desigur.

-Asta e extraordinar, Damon! am răspuns eu emoționată.

-Am fost romantic sau nu? a întrebat el ironic. Damon a apăsat pe butonul sistemului de muzică și melodia “All I need” a început. S-a uitat la mine și a zâmbit. Fix un an de când ai fost aleasă Miss Mystic Falls. Am zâmbit.

-Ți-ai amintit, i-am răspuns. El a dat din cap. Și-a întins mâna.

-Îmi oferi acest dans? a întrebat el zâmbind. Am dat din cap, zâmbind larg. Mi-am pus mâna stângă pe umărul său, iar pe cea dreaptă în mâna sa stângă, în timp ce mâna sa dreaptă era pe talia mea. Iar apoi, am început să dansăm.

-Nu pot să cred că ești un așa bun dansator, am comentat eu, în timp ce ne așezam pe iarbă.

-Nu pot să cred că nu ai știut asta, a remarcat el.

Ne-am așezat ușor pe iarbă, pe fundalul ultimelor sunete ale melodiei. Când într-un final s-a terminat, m-am aplecat peste el și l-am sărutat pasional. Damon m-a tras mai aproape, punându-și mâna în a mea. Sărutul nostru devenea tot mai aprins. Un pic prea aprins. Îmi plăcea. Am oprit ușor sărutul, desprinzându-mi buzele de ale sale, gâfâind puternic.

-Îmi pare rău, a murmurat el.

-Să nu îți pară, i-am spus zâmbind. Mi-am rezemat capul de pieptul său și am stat așa, nemișcați. Stai cum mine în seara asta? l-am rugat eu. Inima îmi bătea nebunește.

-Ok, a răspuns el simplu. A afișat și un zâmbet. Nu înțelegea ce vreau.

-Damon, i-am rostit eu numele apăsat, uitându-mă în ochii săi profunzi. Rămâi cu mine în noaptea aceasta? am grăit eu convinsă că a înțeles. Ochii lui s-au mijit, în semn de înțelegere.

-Elen…

-Te rog, am spus eu. Ne-am uitat unul la altul, amândoi mirați. În cele din urmă a acceptat.

-Bine, atunci! s-a predat el. M-a luat în brațe, ca pe o mireasă. Mi-am înfășurat mâinile în jurul gâtului său. M-a dus în camera mea, unde a urmat o noapte dintre cele mai frumoase.

~Dimineața~

Razele soarelui au pătruns prin fereastră și mi-au invadat ochii.

-Mmm, am gemut. M-am întors pe cealaltă parte. M-am așteptat să dau de Damon, să îl ating, dar, spre surprinderea mea, el nu era acolo. Patul era gol. Am deschis ochii și am văzut pe pernă un plic cu o foicică în el. M-am pus pe spate și am început să citesc:

-Dragă Elena,

Îmi pare rău că a trebuit să te trezești singură, fără mine. Jenna a venit de dimineață să te vadă, iar eu nu am crezut că ar fi ok să te vadă cu un bărbat în pat, așa că am plecat, lăsându-ți aceste cuvinte.

A thousand times the worse to want thy light.
Love goes toward love as schoolboys from their books,
But love from love, toward school with heavy looks.
Until our next meeting, my Juliet.

Cu stimă,

Al tău Romeo, Damon.

p.S: Nu m-a văzut.

Am recunoscut imediat melodia. Era cea pe care dansasem. Am oftat ușor, am închis plicul și m-am ridicat din pat. Tocmai îmi găsisem un Romeo.